Изберете език      Choose language      Sprache wählen      Выберите язык
 

ИНФОЖОКЕР.БГ


Custom Search Control
Мрежата
 
 
 
Име на фирма, търговска марка и/или обект
Информация за фирма ИНФОЖОКЕР.БГ
Кратко описание на дейността
Изграждане на интернет страници, реконструкция и оптимизация на сайтове. ИнфоЖокер БГ предлага ефективна интернет реклама - бизнес каталог с актуална информация за фирми в България, с Безплатна регистрация на фирми в портала
Представяне на фирмата

ИнфоЖокер

  Дейността на ИнфоЖокер е насочена изцяло към промотиране на фирми, включително консултация и изграждане на стратегия към правилното представяне на техните продукти и услуги в интернет.

  Включва следните услуги:
  - ефективна интернет реклама - банерна реклама, VIP реклама, специални рекламни форми, стандартна реклама в интернет
  - предоставяне на богата база данни с информация за фирми, работещи в България - телефони, адреси, e-mail, интернет адреси, описание на дейността на фирмите, ключови думи, описание и илюстрация на продукти и услуги и т.н.
  - изграждане на интернет страници - уеб дизайн и програмиране, оптимизация и популяризация на сайтове - шаблонни сайтове и индивидуално изработени интернет страници и портали (статични и динамични сайтове)
  - консултации, свързани с интернет реклама и популяризация

  * Защо InfoJoker
  Единственият компонент в пъзела на живота, който човек не може да променя е времето: 1 денонощие=24 часа - нито повече, нито по-малко!
  За да компенсираме постоянно нарастващата нужда от „пестене на време” в това динамично ежедневие Ние, екипът на ИнфоЖокер.БГ ЕООД, създадохме Вашия Информационен Бизнес помощник - infoJoker, Вашия Жокер, когато търсите информация за фирми.
  Предоставяме Ви безплатно база-данни, която съдържа информация за действащи фирми (физически и юридически лица) и организации в България, подредени според дейността, която извършват, по удобен за Вас, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, начин.
  Така имате непрекъснат ONLINE достъп до ежедневно променящата се информация, където и да се намирате.
Уверени сме, че това е полезно и ще Ви улесни, когато трябва да откриете фирма, услуга, стока или ....... каквото и да е.

  * На www.infojoker.bg можете да тествате възможностите на уникалната ни търсачка, както и да проверите как е подредена информацията в Категориите и Разделите. Очакваме и Вашите мнения и препоръки!

Екипът на ИнфоЖокер Ви пожелава Здраве и Успешна година!

Координати на обект / офис

населено място: София
област: София - град
Виж карта

телефон: 02 468 20 71
мобилен телефон: 0893 41 30 30

e-mail:

URL: www.infojoker.bg

инфо от 02.11.2011г.
 
 
  Наши партньори  
 
Търси по дума / фраза
Избери област / град      
   
Търси по име / адрес
       
Разширено търсене
Глобално търсене
 
   
 
в BG
в мрежата
 

English | Руский | Deutsch | Български

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com
X
Запитване към ИНФОЖОКЕР.БГ
Информация за обратна връзка
  
Запитване

Моля въведете 4-цифрения код:
Затвори
Неточност към информацията за фирма ИНФОЖОКЕР.БГ
Информация за обратна връзка
  
Докладвай за неточност

Моля въведете 4-цифрения код: